58-годишен бургазлия е задържан за склоняване на трима мъже към просия,

...
58-годишен бургазлия е задържан за склоняване на трима мъже към просия,
Коментари Харесай

Арест за шеф на група просяци

58-годишен бургазлия е арестуван за склоняване на трима мъже към милостиня, оповестиха от полицията. За да ги убеди, той им е обещавал положителни приходи. Мъжът има и предишни криминални прояви.

Задържаният провел стройна система, в която всеки от просещите заемал несъмнено място, показват от полицията. Единия от тримата – 55-годишен мъж от Ловеч се представял за неработоспособен с една ръка или без крайници. Той е обитавал най-често на територията на бургаския район, като с изключение на в Бургас и Равда, епизодично се е появявал и в Созопол.

Другите двама – на 30 и 59 години просели главно в Пловдив и Варна, като постоянно били премествани от 58-годишния бургазлия. Същият договорил с тримата просещи друго съответствие при разделянето на „ облагата “, като подсигурявал и превоза до „ работното им място “.

Мъжът е арестуван за период до 24 часа. Тримата просещи са разпитани в качеството на потърпевши „ жертви на трафик “. Материалите по случая са докладвани в Районната прокуратура в Бургас по подготвеност.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР